fbpx
Bel ons: +32(0)473 977 319 - Mail: info@redlionmedia.be

Webdesign & SEO

Succes op het internet begint met een goede website. Met WordPress als CMS gaan wij voor veelzijdige én betaalbare sites! Goed scoren in zoekmachines is een must. Met verzorgen de zoekmachine optimalisatie (SEO) voor uw website.

Gebruiksvriendelijke lay-out & mooi design

Red Lion Media bouwt voor u een mooie website die past bij de uitstraling van uw bedrijf, maar die vooral ook gebruiksvriendelijk is. Wij ontwikkelen websites met de uiteindelijke bezoeker in ons achterhoofd.

 

Op elk toestel: responsive design

Wij bouwen al onze websites responsive. Dit wil zeggen dat de website zich aanpast aan het scherm waarop hij getoond wordt. Zo wordt uw website optimaal weergegeven zowel op desktop, tablet als op smartphonen bent u helemaal klaar voor een toekomst waarin mobiel centraal staat.

responsive web design_Red Lion Media (300pxH retina)

Goed scoren in Google

Goed gevonden worden in zoekmachines als Google is essentieel om relevante bezoekers aan te trekken. Wij zorgen dat de code op uw website clean en geoptimaliseerd is waardoor uw website beter gevonden wordt in Google. Via ons SEO (Search Engine Optimization) programma kunnen we uw site verder optimaliseren om beter te scoren in zoekmachines.

seo_Red Lion Media (300pxH retina)

Zelf uw website aanpassen

Wij voorzien op al onze websites een WordPress CMS (Content Management Systeem) waarmee u, indien u wenst, zelf uw website kan aanpassen en beheren. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS en blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en intuïtiviteit.