fbpx
Bel ons: +32(0)473 977 319 - Mail: info@redlionmedia.be

Online Banners

Display advertising of online bannering is een vorm van reclame maken op het internet. Het doel van deze online reclame is het versterken de naamsbekendheid van uw bedrijf of product net zoals je dat vroeger deed met een advertentie in een krant of tijdschrift (print) of bijvoorbeeld via posters in bushokjes (outdoor). De advertenties worden geplaatst op websites die de doelgroep bezoekt.

Wanneer kan Display Advertising worden ingezet?

In de volgende situaties kan display advertising effectief worden ingezet:

 • U wilt een nieuw product of nieuwe dienst introduceren
 • U wilt tijdens een actieperiode extra nadruk leggen op een aanbieding
 • U wilt bekijken waar uw doelgroep zich online bevindt
 • U wilt zorgen voor een tijdelijke of blijvende focus op u merknaam of product

Als u een van bovenstaande doelstellingen heeft, is display advertsing interessant voor u. Tevens kan het worden ingezet voor het trekken van relevante bezoekers naar de website.

Zijn de resultaten meetbaar?

De resultaten van een display campagne zijn van A tot Z meetbaar. We zien hoeveel mensen uw advertenties zien, wie erop klikt en wat men vervolgens op uw site doet.

De diverse vergoedingsmodellen (CPM, CPC, …)  worden doorgemeten. Daarom is deze vorm van adverteren ook bij salesgerichte doelstellingen interessant.

Wat houdt de dienst Display Advertising in?

Als display marketing manager bekijk ik met u wat uw doelstellingen zijn en wie uw doelgroep is op internet. Vervolgens zorgt Red Lion Media voor de beste planning, inkoop en campagnemanagement. Wij halen het onderste uit de kan voor onze klanten als het gaat om inkoopkortingen zonder de focus op de kwaliteit te verliezen.

Tijdens de campagne heeft u contact met uw campagnemanager die u rapporteert en proactief ideeën voorstelt om uiteindelijk de campagne op uw doelstellingen te optimaliseren. Naderhand evalueren we de campagneresultaten en koppelen we de conclusies en learnings aan u terug.

De volgende type campagnes zijn mogelijk:

 • CPM campagnes
 • CPC campagnes
 • Re-targeting
 • Specifieke targetting op doelgroep en kanaal

Voor welke bedrijven is de dienst Display Advertising geschikt?

Display advertsing  is belangrijk voor alle organisaties die een website hebben en willen investeren in hun merk, naam, product/dienst en in (relevante) bezoekers naar de site trekken. Of het nu gaat om branding, het verkopen van producten, het aanbieden van diensten of het opbouwen van een database.

Red Lion Media kan u hierbij professioneel ondersteunen door middel van specifieke kennis, ervaring, contacten en goede meettechniek.

Wat zijn de kosten voor Display Advertising?

De kosten zijn afhankelijk van het traject, budget en de doelstellingen. Dit wordt in overleg met u bepaald.

Voor meer informatie over Display Advertising of een offerte op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

Gericht adverteren

Regio targeting

Adverteren in een regio waar u zelf niet actief bent is weggegooid geld. Met online bannering kan u gericht adverteren. U bepaalt het gebied waarbinnen uw banners vertoond mogen worden:

 • een straal rond uw bedrijf
 • een provincie
 • een specifieke regio
 • één of meerdere gemeentes

online bannering_display advertising_regio targeting_Red Lion Media(tiny)

Doelgroep targeting

Naast de regio waar u wil adverteren, bepaalt u zelf ook de doelgroep aan wie u uw online banners wil tonen. Zijn vrouwen uw doelgroep? Of zijn nieuwssites de uitgelezen plaats voor u om uw naamsbekendheid te versterken? Met onze channels bereikt u exact de doelgroep die u wil.

online bannering_display advertising_doelgroep targeting_Red Lion Media(tiny)

Re-targeting

Zorgen dat u top of mind bent bij uw potentiële klanten kan je alleen bereiken door herhaling. Via retargeting zorgen we ervoor dat de bezoekers van uw website uw banners te zien krijgen op diverse sites die ze bezoeken.

online bannering_display advertising_re-targeting_Red Lion Media(tiny)